Sunday 24 October 2010

Mille poolest see Rivo siis nii eriline on?

Eile oli kontsert Tallinnas, klubis Korter. Oli ikka küll jah.

Mõnus oli tegelt. Isegi tagasisõidu raha saime ja ei pidanudki sadamasse 20 krooni teenima minema, mida oleksid meile andnud tublid soome mehed meile kampsuni varukale jobistamise eest.
Kuivõrd muusikakriitiku elu on nii raske, ei hakka ma süvenema lava peal ja lava ees toimunule vaid kurdan selle kanakarja üle, kes lava taga kõik meie õlled ära jõid. Kuradi lollid ja ülbed tegelased sellised!

Tallinast väljasõites põikasime läbi burgeriputkast, mille tooted meie kõhud valutama panid ja vanamutist peakokk arvas meid olevat ülbed ehitajad, kes on just Soome laeva pealt tulnud. Kindlasti rögastas ta ka meie toidu sisse ning keeldus vastamas, kas burgerid sisaldavad kitseliha ja nõudis pidevalt ettemaksu.

Kaasa võetud meesgroupie oigas kogu tagasitee kõhus keerlevate burgerite üle, laulis kõval häälel ja magas siis vaheldumisi. Siiski saime teada ka olulist informatsiooni Rivo lapsepõlve kohta, kus Rivo isa oli tellinud perekonnale Jõuluvana, kes saabus Zhiguliga ning kolm tundi varem ja nõudis koheselt ettemaksu, kukkus seejärel kingikotiga trepist ja lõhkus peene automudeli ning tagatipuks kihutas oma automobiiliga vastu puud. Kingid kallas ta lihtsalt põrandale hunnikusse. Isa poolt tehtud märkuse peale, vastas Jõuluvana: "Mille poolest see teie Rivo siis nii eriline on, et ma kinke teisiti´peaksin üle andma?"

õhtut refereeris,
Eevi

No comments:

Post a Comment

LÄBUSTA NII, KUIS JAKSAD!